Bilde # 7 Kjekt å vite

En reise med Hermon Reiser er en reise i kristen regi
For oss betyr det at vi starter dagen med det mest positive vi kan dele, Guds ord. Vi vil ha sangstunder og spennende guiding underveis, og i storbyene bruker vi lokale guider. Våre sjåfører og reiseledere vil kunne gi en hjelpende hånd.

Tur i kristen regi er for oss en alkoholfri tur
Her skal du slippe drikkepress, men oppleve sann livsglede i fri utfoldelse.

Våre busser
Våre Setra turbusser sørger for at Du får en topp turopplevelse. Alle våre busser er utstyrt med toalett, video, kaffemaskin, pølsekoker, kjøleskap, aircondition og regulérbare stoler. Begge bussene våre er klassifisert som 4-stjerners busser, hvilket gir ekstra god beinplass. Dessuten er det musikkanlegg med høretelefoner for hver enkelt passasjer.

Helsetilstand
Vi sier det generelt slik: Du må være så frisk at du kan bære kofferten din selv, også i trapper. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på i den forbindelse.

Betaling
Hermon reiser ønsker å gi deg en kvalitetsreise til en hyggelig pris, derfor har vi laget så enkle rutiner som mulig for innbetaling av reisen. Det er ikke mulig å bruke kreditkort ved betaling av våre reiser.  6 til 7 uker før avreise får du tilsendt betalingsgiro og opplysninger om turen, og beløpet skal betales senest 4 uker før avreise.

Avbestilling
Bestill avbestillingsforsikring  i ditt reiseforsikringsselskap. Dette vil dekke all avbestilling ved sykdom. Ved avbestilling uten forsikring gjelder dette: Fra 4 til 2 uker før avreise kreves 25 %  av turpris, fra 2 uker til 4 dager 50 % og etter 4 dager før avreise, full pris.

Prisendringer
Prisen på turen blir satt ett år før turen går. Det kan derfor hende at valutasvingninger, skatter og nye avgiftsøkninger kan føre til en justering av prisene.

Klager
Dersom noen har eventuelle vanskeligheter underveis, må disse forelegges umiddelbart for reiseleder. Så forsøker vi å løse problemet så langt det lar seg gjøre. Vi er der for å hjelpe deg, så ikke vent med å søke hjelp.

Valuta
I de fleste land vi besøker brukes Euro. Veksle gjerne inn før turen starter. Ellers kan Visa og kredittkort brukes som betaling og uttak i minibank som i Norge.

Viktig!

  • Pass: Husk gyldig pass.
  • Hoteller: Frokost og middag er inkludert.
  • Bagasje: Ved nattseiling på båt anbefales det å ha toalettsaker og lignende i en veske for seg.
  • Plass i bussen: Under turen vil det daglig bli plassbytte i bussen. Deltakere som blir bilsyke anbefales å konsultere lege/apotek før turen.
  • Reiseforsikring: Husk å tegne reiseforsikring. (Det lønner seg som regel å tegne helårsforsikring.)


På grunn av valutaendringer må vi ta forbehold om prisendringer. Husk å ta med Europeisk helsetrygdkort fra trygdekontoret.Våre sjåfører

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2018 | Admin