Adventstur til Tyskland og Østerrike med Adventsingen.
30. november - 10. desember 2015  Tilbake

Vi har gleden av å ha denne førjulsturen med i programmet igjen. Mange har hørt om de helt spesielle julemarkedene i Tyskland og Østerrike. På denne turen skal vi besøke noen av de mest kjente og stemningsfulle julemarkedene. Høydepunktet for mange blir det verdenskjente og tradisjonsrike Adventsingen, i Festspielhaus i Salzburg. Hele turen blir kombinert med den unike atmosfæren vi opplever på Hotell Lindenhof i Ramsau. Velkommen til en tur med spennende og fascinerende opplevelser, konserter og hyggekvelder. Reiseledere på denne turen blir Birger Jorde og Jon Martin Øverby.

Reisefakta
• 2 netter i Tyskland
• 5 netter i Ramsau 
• Frokost og middag alle dager
 
• 2 netter på Stena Line Gøteborg-Kiel

1. dag: Vi kjører til Gøteborg og går om bord i Stena Line kl. 18.45 med kurs for Kiel. Middag om bord.

2. dag: Etter frokost går turen sørover via Kassel mot Schweinfurt. Vi legger inn noen spennende juleopplevelser underveis før vi har en herlig middag og overnatting på hotellet i Schweinfurt.

3. dag: Turen i dag går videre til Salzburg. Det første som møter oss i horisonten er den store hvitkalkede festningen på høyden bak gamlebyen. I denne byen skal vi tilbringe resten av ettermiddagen på julemarkedet på Mozartplatz før det blir middag og overnatting.

4. dag: Denne dagen skal vi tilbringe i Salzburg. I dag skal vi oppleve Adventsingen i det store festspillhuset med 2300 tilhørere.Det verdenskjente julesangprogrammet har både orkester, kor og solister. En opplevelse for livet. Etter konserten går turen til Ramsau for middag og overnatting.

5. til 8. dag: Vi skal benytte dagene til flotte opplevelser, som  utflukter til nabobyen Schladming hvor det også er julemarked. Ullspinneriet Lodenwalker er et naturlig stoppested. Her får vi omvisning, og det blir anledning til å handle tradisjonelle østerriske ullprodukter. 

8. dag: Vi tar farvel med Ramsau og setter kursen mot Salzburg. Her blir det tid til en formiddagstur i denne julevakre byen. Utpå ettermiddagen setter vi kursen nordover for middag og overnatting.

9. dag: Etter frokost kjører vi mot Celle. Her skal vi besøke et av Tysklands mest idylliske julemarkeder. Det blir tid til å se seg litt rundt og gjøre de siste innkjøpene til jul. Etterpå blir det middag og overnatting.

10. dag: Etter frokost kjører vi til hansabyen Lübeck. Byen er mest kjent for sine kanaler, marsipanproduksjon og hansabebyggelse men nå er det også et eventyrlig julemarked.  Vi seiler fra Kiel kl. 18.45. Kveldsbuffé om bord.

11. dag: Da gjenstår siste etappe før du igjen er hjemme.

Bestilling før 1. sept: kr 11.800,-.
Etter dette er prisen kr 12.400,- pr. pers. i dobbeltrom/lugar. 
Tillegg for enkeltrom: kr 2200,-.
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2018 | Admin