Atlanterhavsveien
04. juni - 09. juni  Tilbake

Med Geiranger, Hurtigruta

Bli med på en spektakulær reise og opplev mer av Norge: Geiranger, Hurtigruta, Ålesund,
Atlanterhavsveien, Molde og Kristiansund. Sjåfør Birger Jorde og reiseleder Asle Stølsdokken.

Reisefakta
• 1 overnatting i Vågå
• 1 overnatting i Ålesund
• 2 overnattinger i Molde
• 1 overnatting på Beitostølen
• Hurtigruta fra Geiranger til Ålesund
• Inngang i Bergtatt opplevelser
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger oppsamlingsrute nr. 1 fra Kristiansand til Oslo og videre oppover mot Lillehammer. Etter å ha kjørt gjennom vakre Gudbrandsdalen kommer vi til Vågå, der hotell og middag venter på oss.

2. dag: Etter en bedre frokost går turen til Geiranger, der vi får god tid til å oppleve en av Norges vakreste steder. Her går vi om bord i Hurtigruta og seiler utover Geirangerfjorden. På kvelden legger Hurtigruta til i Ålesund, hvor vi inntar middag og overnatter. 

3. dag: Etter frokost vil en lokal guide vise oss ærverdige  Ålesund. Utpå dagen kjører vi videre til Rosenes by Molde. På ettermiddagen tar vi fatt på den spektakulære Atlanterhavsveien. Vi ender opp på vårt hotell i Molde der vi skal bo to netter.

4. dag: I dag kjører vi ut til fiskeværet Bud og videre til den fantastiske kalkgruven Bergtatt. Her venter oss flotte opplevelser. Vi kjører innover i fjellet til gruveåpningen i buss. Her går vi om bord i flåter som tar oss med på glassklart vann til restaurant og konserthall. Det planlegges å spise lunsj i gruven.

5. dag: Denne dagen kjører vi fra Molde. Etter noen gode stopp underveis kommer vi inn i Jotunheimen. Turen går videre over Valdresflya før vi ankommer vårt hotell ved vintersportsstedet Beitostølen. På kvelden besøker vi lyskapellet som ble reist av Anna og Erling Stordahl. Asle Stølsdokken vil holde en konsert her og fortelle litt om kapellets historikk.

6. dag: Så er vi kommet frem til turens siste dag. Asle vil guide oss gjennom vakre Valdres og dele av sin lokalkunnskap. Deretter settes kursen mot Oslo før vi ender i Kristiansand.

Bestilling før 15. mars:    kr 8.900,-.  
Etter dette er prisen         kr 9.300,-.
Tillegg for enkeltrom:    kr 1700,-.




 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin