Årets Blomsteropplevelse i Holland
19. april - 25. april  Tilbake

Blomsterparaden i Holland

Holland har mye å by på: Kanalbyen Amsterdam, havnebyen Rotterdam og den største attraksjonen på denne tiden av året: den verdensberømte blomsterparaden. De sier at våren i Holland ikke begynner på alvor før parken i Keukenhof står i full blomst. Det plantes 7 millioner blomster for hånd hvert år, det er en fargefest for øyet! Blomsterparaden følger en 40 kilometer lang rute, med rundt 20 blomsterflåter og mange dekorerte biler, akkompagnert av levende musikk. Det er ikke for ingenting at blomster og blomsterløk er noen av Hollands mest kjente eksportprodukter. I tre netter skal vi bo rett utenfor Amsterdam. Dette blir et flott utgangspunkt for våre ulike opplevelser.  Sjåfører og reiseledere blir Jon Martin Øverby og Birger Jorde.

Reisefakta:
• 4 overnattinger i Holland
• 2 overnattinger på Stena Line Gøteborg-Kiel
• Inngangsbilletter i Keukenhof, guiding og kanaltur i Amsterdam er inkludert
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Vi følger vår vanlige oppsamlingsrute nr. 1
fra Kristiansand via Oslo til Gøteborg.

2. dag: Ved ankomst i Kiel setter vi kursen mot Holland. Underveis tar vi noen stopp, blant annet i Osnabrück før vi på kvelden ankommer Amsterdam der vi skal bo på Corendon Vitality Hotel i tre netter.

3. dag: Dagens begivenhet blir den store og verdenskjente blomsterparaden. Det er hundrevis av frivillige som bruker millioner av blomster for å få dette til. En helt utrolig opplevelse. Deretter besøker vi det kjente friluftsmuseet Zaanse Schans før vi returnerer til hotellet og middagen.

4. dag: Denne søndags formiddagen besøker vi Sjømannskirken i Rotterdam. Deretter går turen til den storslagne blomsterparken Keukenhof som kun er åpen i blomstringsperioden. Parken begynte i 1949 som en utendørs blomsterutstilling, og den var så populær at man utvidet den til en gedigen park slik vi får se den i dag.

5. dag: Vi forlater hotellet og ankommer sentrum av kanalbyen Amsterdam. Med mye tømmer fra Norge er den gamle bydelen plassert på 10-12 m lange påler. Her blir det guiding og kanaltur før vi tar turen over den imponerende diken Afsluitdijk og ankommer vårt hotel Van der Valk i Zuidbroek til en deilig middag.

6. dag: Etter frokost drar vi nordover, besøker hansa- og marsipanbyen Lübeck før vi ankommer Kiel og fergen som tar oss over til Gøteborg. Middagsbuffé.

7. dag: Da har vi kommet til siste dag, går i land i Gøteborg og busser oss videre nordover til vårt eget kjære Norge etter en spennende rundtur med mange opplevelser og inntrykk.

Bestilling før 10. februar: kr 8.900,-.
Etter dette: kr 9.400,-.
Prisen er pr. pers. i dobbeltrom/lugar.  
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 2250,-.

Bestilling


Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Fødselsdato
Adresse
Postnr   Poststed   
Påstigning
Tekst
  
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2018 | Admin