Cruise på Donau Buss 3: Fra Haugesund og Stavanger Venteliste
14. juli - 24. juli 2017  Tilbake

Dette er et av årets store høydepunkt. Donau, dronningen blant Europas elver, en mektig vannvei som forbinder ti europeiske land. Vi har i år leid hele cruisebåten som har plass til 154 passasjerer. Alle  lugarene om bord har vinduer, baderom, tv, radio, safe og air-condition  (4-stjerners rom). På dette cruiset kan vi love deg en meny med vakkert skiftende landskap, spennende opplevelser og fellessamlinger med mye sang og musikk.  Turene er i samarbeid med P7 og Johnn Hardang.

Tre busser vil følge glade reisende gjennom Europa. Leser du videre på turprogrammet, vil du se at det er noe forskjell på turene. Dagene om bord på cruiset er identiske, og prisene for turene er avhengig av reiseruten du velger.
Sjåfør og reiseleder på denne bussen blir Birger Jorde og Asle Stølsdokken.
Buss 3: Fra Haugesund og Stavanger

Reisefakta
• 6 netter på Donau
• 2 netter på Stena Line
• 2 netter i Tyskland
• Frokost og middag alle dager
• Lunsj 4 dager

1. dag: Bussen starter i Haugesund på morgenen og kjører oppsamlingasrute nr. 2 via Stavanger til Kristiansand. Utpå ettermiddagen seiler vi med Color Line til Hirtshals. Her blir det full middagsbuffé om bord. Vel i land i Danmark har vi en drøy totimers kjøretur før vi sent denne sommerkvelden kommer til hotellet vårt i Horsens.

2. dag: Etter frokosten fortsetter vi sørover i Danmark og passerer etterhvert grensen til Tyskland. Underveis på turen vår sørover vil vi ha gode stopp. Naturen vil skifte fra flate jordbruksområder til det vakre bølgete landskapet med skogkledde åser og dalformasjoner etterhvert som vi kommer sørover mot Bayern. I området som heter Frankenland, nord i Bayern, avsluttes dagen med middag og overnatting.

3. dag: I dag skal vi til Linz. Første etappe går til grensebyen Passau før vi ankommer båten hvor vi skal oppholde oss i seks døgn. Vi får middag om bord.

4. - 9. dag: Her er programmet det samme som buss 2.

10. dag: Dagen i dag skal ta oss den siste strekningen gjennom Tyskland før vi utpå kveldingen er tilbake på det samme hotellet i Horsens i Danmark. Det blir noen gode stopp underveis og rom for litt ”grensehandel”.

11. dag: Etter frokost setter vi kursen for Hirtshals hvor båten seiler på formiddagen. Utpå ettermiddagen er vi så tilbake i Kristiansand hvor det nå bare er siste sjarmøretappen igjen før du er hjemme igjen.

Bestilling før 1. mars: kr 15.900,-.
Etter dette er prisen kr 16.500,- pr. person i dobbeltrom.  
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 5800,-.
Tillegg for toppdekklugar kr 1000,- pr. pers.

Dette er med i prisen:
Buss, dobbeltrom på båt og hotell, frokost og middag alle dager. Lunsj 4 dager på cruise. Fri kaffe/teservering om bord i bussen.

NB! Cruise båten seiler også om natten, så det kan selvfølgelig høres noe lyd fra motor og propell.
Guiding, inngangsbilletter og utflukter fra båten er valgfritt og kommer i tillegg.
Utfluktsprogrammet på cruiset har egne priser, og dette vil du som reisende få tilsendt i god tid før avreise. Da kan du velge det du har lyst til å oppleve i for eksempel Wien eller i Budapest.

Påstigningsrute
Haugesund                           kl. 08.00
Håvik på Karmøy                  kl. 08.20
Mortavika ferjeleie                 kl. 09.25
Stavanger jernbanestasjon    kl. 10.10
Sandnes rutebilstasjon          kl. 10.45
Bens kafé på Helleland          kl. 11.30
Kristiansand  Color line          kl. 15.30
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin