Cruise på Donau Buss 1: Fra Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Oslo og Østfold.
13. juli - 24. juli 2017  Tilbake

Melk - Wien – Bratislava – Budapest

Dette er et av årets store høydepunkt. Donau, dronningen blant Europas elver, en mektig vannvei som forbinder ti europeiske land. Vi har i år leid hele cruisebåten som har plass til 154 passasjerer. Alle lugarene om bord har vinduer, baderom, tv, radio, safe og air-condition (4-stjerners rom). På dette cruiset kan vi love deg en meny med vakkert skiftende landskap, spennende opplevelser og fellessamlinger med mye sang og musikk. Turene er i samarbeid med P7 og Johnn Hardang.

Tre busser vil følge glade reisende gjennom Europa. Leser du videre på turprogrammet, vil du se at det er noe forskjell på turene. Dagene om bord på cruiset er identiske, og prisene for turene er avhengig av reiseruten du velger.
Sjåfør og reiseleder på denne bussen blir Jon Martin Øverby og Hans Inge Fagervik.

Reisefakta
• 6 netter på Donau
• 2 netter på Stena Line
• 2 netter i Tyskland
• Frokost og middag alle dager
• Lunsj 5 dager

Buss 1: Fra Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Oslo og Østfold.                                                          

1. dag: Vi kjører fra Sandefjord til Gøteborg og går om bord i Stena Line kl 16.00 med kurs for Fredrikshavn. Middag om bord. Vi kjører videre til overnatting på Scandic i Horsens, Danmark.

2. dag: Etter frokost går turen sørover. Vi gjør noen stopp underveis før vi kommer fram til vårt mål for dagen, bindingsverksbyen Celle. Vi nyter ettermiddagen og kvelden i denne romantiske byen. Middag og overnatting.

3. dag: Vi forlater Celle og på dagens reise tar vi en stopp i Hann. Münden før vi på kvelden ankommer vårt hotell i
Schweinfurt.

4. dag: I dag skal vi til Linz. Første etappe går til grensebyen Passau før vi ankommer båten hvor vi skal oppholde oss i seks døgn. Vi får middag om bord.

5. dag: I løpet av natten har båten seilt til Wien hvor vi har hele dagen til rådighet. Du kan enten oppleve byen på egen hånd, eller bli med på rundtur i Wien hvor vi bl.a. får se slottet Schönbrunn, Stephandomen og Hofburgkvarteret. Utpå kvelden seiler vi med kurs for Budapest.

6. og 7. dag: Etter en flott kveld, natt og morgen-seiling på Donau kommer vi fram til Ungarns hovedstad Budapest. Her skal vi tilbringe to dager med masse opplevelser. Byen blir gjerne kalt ”Øst-Europas Paris” og er et yndet reisemål. Den storslagne arkitekturen, gatelivet og det ærverdige Széchenyi-badet er severdigheter som gleder mange turister.

8. dag: Utpå dagen kommer vi fram til Bratislava og får god tid til å ta byen i nærmere øyesyn enten på egen hånd eller med guide.

9. dag: Vi ankommer Durnstein om morgenen og spiser
frokost om bord. Deretter tar vi en kikk på den romantiske byen. Videre går turen til Melk hvor det blir anledning til å besøke det gamle barokk-klosteret der munker har levd og arbeidet i over 900 år.

10. dag: Vi ankommer Linz om morgenen. Deretter går vi om bord i bussene og kjører til kanalbyen Regensburg. Her blir det en god stopp før vi kjører til kveldens hotell i Kirchheim for middag og overnatting.

11. dag: Etter frokost går turen opp til Danmark. Underveis blir det noen hyggelige stopp. Middag og overnatting.

12. dag: Etter frokost som er siste fellesmåltid på turen går turen til Fredrikshavn hvor ferjen tar oss over til Gøteborg. Da gjenstår siste etappe før du igjen er hjemme.

Bestilling før 1. mars: kr 16.600,-.
Etter dette er prisen kr 17.100,- pr. person i dobbeltrom/lugar.  Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 5800,-.
Tillegg for toppdekklugar kr 1000,- pr. pers.

Dette er med i prisen:
Buss, dobbeltrom på båt og hotell, frokost og middag alle dager. Lunsj 4 dager på cruise. Fri kaffe/teservering om bord i bussen.

NB! Cruise båten seiler også om natten, så det kan selvfølgelig høres noe lyd fra motor og propell.
Guiding, inngangsbilletter og utflukter fra båten er valgfritt og kommer i tillegg.
Utfluktsprogrammet på cruiset har egne priser, og dette vil du som reisende få tilsendt i god tid før avreise. Da kan du velge det du har lyst til å oppleve i for eksempel Wien eller i Budapest.

Påstigningsrute

Sandefjord                      kl. 07.45
Tønsberg                        kl. 08.00
Drammen                       kl. 09.00
Oslo sentralbanestasjon   kl. 09.45
Sarpsborg nord Quality hotell  kl. 11.45

Bestilling


Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Fødselsdato
Adresse
Postnr   Poststed   
Påstigning
Tekst
  
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2019 | Admin