Drømmetur til ”soløya” Gotland
22. juni - 28. juni  Tilbake

med Lina Sandell hjem og Gøta-kanalen.

Vi tilbyr også i år en tur til soløya Gotland i Østersjøen. Øyas ”hovedstad” Visby er en middelalder- og hansaby. Den er sjarmerende, idyllisk og er omringet av gamle bymurer. Nord og sør på øya er det spennende opplevelser der vi kjører langs valmue-dekorerte veikanter og gjennom idylliske tettsteder. Ved kystlinjen finner vi de utrolige ”raukene”. Tur på Gøta-kanalen hører med i programmet. Så gled deg! Her blir det mange minnerike opplevelser både på land og vann.
Sjåfør Jon Martin Øverby og reiseleder sanger/musiker Fred Vidar Tveter.

Reisefakta
• 1 natt i Ørebro
• 3 netter i Visby
• 1 natt i Linkøping
• 1 natt i Arvika
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Avreise fra Sørlandet følger påstigningsruta nr.1 til Oslo.  Reisende fra Sarpsborg og Moss går på i Oslo. Vi gjør noen stopp underveis før vi kommer fram til Ørebro for middag og  overnatting.

2. dag: Etter frokost går turen til Nynäshamn hvor vi går ombord i ferjen som tar oss gjennom østkystens skjærgård og til Gotland. Vel fremme gjør vi oss kjent med Visby, rosenes og ruinenes by fra år 897. En av de viktigste byene under Hansatiden, nå på UNESCOs lister. Dagen avsluttes med middag på vårt hotell.
 
3. og 4. dag: Disse dagene blir det utflukter nord og sør på øya, inklusive Fårø. Den lokale guiden vil ta oss med til de mest opplevelsesrike plassene på øya. Dette blir to spennende dager.
 
5. dag: Tidlig på morgenen går ferjen fra Visby til Oskarshamn. Derfra kjører vi til Lina Sandells hjem i Landsbro. Vi får del i denne kvinnens utrolige historie. Dagens hotell er i Linkøping.

6. dag: Etter frokost får vi med oss en uforglemmelig tur på Gøta-kanalen. Her nytes dagens lunsj mens vi seiler fra Berg til Borensberg. Der møter bussen oss, og vi setter kurs mot Arvika via Askersund.

7. dag: Vi nyter dagens frokost før vi setter kursen mot ”gamlelandet”. Vi ankommer byen ved ”Glommas kne”, Kongsvinger og bevilger oss et besøk på byens festning som har vært aktiv i tiden fra 1673 til 2005.

Bestilling før 10. april: kr 9900,-.
Etter dette er prisen kr 10.400,-.
Tillegg for enkeltrom: kr 1800,-.

Bestilling


Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Fødselsdato
Adresse
Postnr   Poststed   
Påstigning
Tekst
  
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2018 | Admin