Spania
03. oktober - 19. oktober  Tilbake

Forleng sommeren med høstur til Spania

Høsttur sørover mot varmere himmelstrøk!  Gjennom Europa til Spanias Tossa de Mar. Fjorårets tur ble meget vellykket, og vi ser virkelig frem til å gjenta suksessen! Vi skal besøke både Tyskland, Sveits og Italia, og vi kjører innom Liechtenstein og Monaco på vei til  Spania. I Tossa de Mar skal vi bo den siste uka før hjemturen, som går via Frankrike. Sjåfør/reiseleder Birger Jorde og Jon Martin Øverby. 

Reisefakta
• Vi reiser gjennom 9 land og fyrstedømmer.
• 2 netter på Stena Line
• 2 netter i Tyskland
• 1 natt i Sveits
• 1 natt i Italia
• 3 netter i Frankrike
• 7 netter i Spania
• Frokost og middag alle dager

1. dag: Kjøring etter oppsamlingsruten og båt fra Gøteborg til Kiel.

2. dag: Fra Kiel setter vi kursen sørover. Underveis tar vi noen gode stopp før vi ankommer dagens hotell for overnatting.

3. dag: Reisen fortsetter til fyrstedømmet Liechtenstein med sine 30.000 innbyggere. Der stopper vi i hovedstaden Vaduz. Turen fortsetter sørover gjennom Alpene, deretter overnatting i Lugano.

4. dag: Vi tilbringer formiddagen i Lugano, hvor vi tar en spasertur under palmene og ser gamlebyen. Etter lunsjtid setter vi kursen sørover til vårt hotell ved de italienske strender, San Remo.

5. dag: Etter frokost kjører vi til Monaco. Etter et fyrstelig stopp ved palasset der vi også kan handle og spise i de idylliske, små og trange gatene, går turen videre til filmfestivalbyen Cannes i Frankrike. 

6. dag: I dag blir det siste etappe i Frankrike frem til vårt reisemål i Spania og Tossa de Mar, der vi bor de neste sju nettene.

7. - 12. dag: Nå kan du nyte det lune, spanske høstklimaet ved kysten, eller Costa Brava som det heter på spansk. Vi skal bo i den romerske byen Tossa de Mar, noen mil nord for Barcelona. Her vil vi nyte klimaet med bading, utflukter og sosialt samvær. Turopplegget vil altså gi deg god anledning til virkelig å få oppleve dette flotte landet på nært hold. Det blir bl.a. en dagstur til Barcelona.

13. dag: I dag forlater vi Spania og reiser til Avignon i Frankrike. Gamlebyen her er fra romertiden og finnes på UNESCOs verdensarvliste. Pavepalasset, en av de største bygninger fra europeisk middelalder, Katedralen og broen Pont d’Avignon finner vi her. Etter en god stopp kjører vi til vårt hotell i Valence.

14. dag: I dag kjører vi opp til Colmar, kalt Frankrikes Venezia. Underveis besøker vi nok en by fra romertiden, Vienne, med bl.a. det gylne tempel fra år 25 f. Kr. 

15. dag: Formiddagen bruker vi i Colmar før vi passerer Strasbourg og kommer inn i Tyskland. Overnatting i Kirchheim.

16. dag: På veien opp til Kiel legger vi inn et hyggelig stopp. Går trafikken greit, kan det bli tid til å handle i Kiel. Båten seiler  klokken 18.45.

17. dag: Etter frokost ankommer vi Gøteborg, før siste etappe hjem.     

Bestilling før 30. juli: kr 16.900,-.
Etter dette er prisen kr 17.500,-.
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 3900,-

Bestilling


Fornavn
Etternavn
E-post
Telefon
Fødselsdato
Adresse
Postnr   Poststed   
Påstigning
Tekst
  
 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300

Bestill feriekatalogen
 
Bilder og tekst © Hermon Reiser 2017 | Admin